Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112

RSS

Bloginurkka

Olet saapunut Bloginurkkaukseen, blogin ideana on päivitellä syvemmin pelin tapahtumia toisinkuin etusivun päivityspalkki, joka kertoo enemmän sivustoon liittyvistä päivityksistä. 

 

 

 

 Terveytyminen
06.01.2019 14:29 | Nina Southbell

Tämä Blogipostaus on "roolipeli" suuntainen

Vuoden ensimmäinen ihme, Lola aka. Hollowheart näyttää vihdoin tervehtyneen kokonaan!
Ostin Lolan vuonna 2016 teurastushintaan edelliseltä omistajaltaan suuren onnettomuuden jäljiltä, Lola ja Lolan omistaja olivat olleet suurnäyttelyissä, kunnes paluumatkalla kolaroivat vakavasti. Lolan entinen omistaja selvisi pienillä murtumilla, sekä Lolalta oli murtunut vasen etunen ja oikean etusen jänne oli revähtänyt pahasti. 
Lolalla oli aina ollut positiivinen tulevaisuus, hevosella oli täydellinen sukujuuri sekä paljon kisataustaa jo nuoreen ikäänsä, tämä onnettomuus siis mursi jokaisen.

Lolan entinen omistaja piti taannoin hevostaan lähellä talliani missä minä pidin hevosiani, joten ajattelin, että tämän hevosen taru ei vielä ole loppu, joten ostin sen ja pidin siitä huolta. Nyt näyttää siltä että 2 vuoden hoitomenetelmät ovat tuottaneet tulosta, ja Lola alkaa vaikuttaa omalta itseltään. Viimeisimmässä eläinlääkärikäynnissämme emme huomanneet mitään vasemman etusen murtumaan viittaavaa vammaa, sekä myöskin oikea etunen näyttää toimivan moitteettomasti, Lola on myöskin saanut paljon lihasmassaa takaisin, tamma näyttikin ensimmäisen vuotensa täysin luovuttaneelta.

Tamma on myös oppinut rentoutumaan erittäin hyvin, muistan sen kuin eilisen kun Lola saapui tallille... se oli kauhun musertama sekä selvästi vieläkin järkyttynyt onnettomuudesta, ja sitä jouduttiin pitää tallissa tukipylväin.

Nyt voin vihdoinkin huokaista helpotuksesta ja Lola omaa vihdoinkin onnellisen, terveen hevosen paperit! 


 - Nina Southbell | Kommentoi Lempeä jättiläinen
29.12.2018 23:30 | Nina Southbell

 

Hellurei vaan tännekkin taas :) Joulu on nyt ohi ja jouluruuat on (toivottavasti) syöty.
Mites itellä meni joulu... kiireessä jos näin voi sanoa :D tuli vierailtua isovanhempien luona ja vielä illasta oman perheen kanssa lautapelejä pelaillen, se on perinne haha.

Nomutta mitäs pelin puolella? Olen sielläkin pitänyt vähän "joululomaa", mutta tänään tallille tupsahti uusi karvajalka, Onyxstar mutta tutummin Onni. Onni on 2 vuotias Clydesdalenhevonen ja käytökseltään ehkä lempein ja ystävällisin hevonen mitä tallistamme löytyy. Tämän oriin kanssa vietän nyt sitten aikaa treenaten ja koulutellen kunnes talliin saapuu uusi pienokainen. Kyllä, tallillemme on tulossa varsa, kenen varsa? Se jääköön vielä mysteeriksi. Jos seuraatte minua jo Instagramin puolella olette jo varmasti nähneet tämän kyseisen pikkuhevosen, hän on Lusitano ori ja hän on saanut nimekseen Dawnstar. 


( Päivitetty: 29.12.2018 23:45 )

 - Nina Southbell | Kommentoi Joulutoivotukset
22.12.2018 18:24 | Nina Southbell

 

Toivotan blogin ja sivuston seuraajille erittäin lämmintä ja mukavaa joulua!

Palailen sivuston ylläpitoon seuraavan kerran 28. joulukuuta :)


 


 - Nina Southbell | Kommentit (2)Kommentoi Mite ois Q&A?
11.12.2018 04:30 | Nina Southbell


Vau Nipa, hieno idea! Sivusto on kesken ja kaikkee muuta kivaa :)

Noh enivei, sanotaanko että... miulle voi tähän blogikirjoitukseen, vieraskirjaan tai instagramiin nyt VIIKON ajan lähettää kysymyksiä, mitä kaikkea haluaa tietää musta, mun elämästä, mun sso ukosta tai iha mistä vain.

 

Jos et vielä oo käyny tutustumassa miun IG tiliin löydät sen etsimällä nimen @ninasouthbell


 - Nina Southbell | Kommentit (2)Kommentoi Uudistettu Silverglade! - Mietteitä ja mielipiteitä
24.11.2018 05:23 | Nina Southbell

Noniin, meinasin kirjoittaa tämän jo keskiviikko illalla... mutta juttu venyi taas vaihteeksi irl juttujen takia, pahoitteluni. JOTEN, mistä aloitamme? Noh ehkä ihan pienestä esittelystä..

Elikkä Silverglade alue sai vihdoin kaivatun päivityksensä, mitä muuttui siis? Jos ette ole olleet sokeita, sso on viimeisen parin vuoden aikana uudistanu esimerkiksi Moorlandia, Firgrovea ja Valedalea, mutta muutokset ovat kohdistuneet pääosin talleihin. Mutta tälläkertaa huomion sai kaikki muu, taivas, maa, kivet, puut ja puskat sun muut.
Kuten arvata saakkaa, muutos ei jäänyt pelkästään Silvergladen alueelle, vaan myös osa South Hoofin, Eponan, Jarlan sekä Goldin alueen paikoista sai pientä muutosta, suurin muutos oli tietenkin ruohojen tekstuurissa.

Vaikka tämä päivitys muuttikin paljon Silverglade aluetta, Hollow woods ja Silvegladen kylä sekä jotkut tietyt talot sun muut objektit jäivät vielä TOISTAISEKSI vanhoihin tyyleihinsä, Star Stablen mukaan ne tullaan muokkaamaan uusiin tulevaisuudessa... Koska? Sitä kukaan ei tiedä.

No nyt sitten vihdoinkin päästän itse itseni ääneen tämän päivityksen suhteen. Mitä mieltä olen tästä? Olen jo pitkään miettinyt ja toivonut että SSO muuttaisi grafiikoitaan parempaan suuntaan, syy tähän on se että suurin osa oltiin revitty suoraan vanhoista Star Stable PC peleistä, eli ne todellakin kaipasivat uudistusta! Ja vaikka ne olivatkin suoraan PC peleistä revityt... niiden "laatu" ei ollut mielestäni yhtä nättiä... Ja kun vertaa mitä Star Stablen uusi tyylisuuntaus on ollut viimeisen vuoden aikana esimerkiksi varusteiden ja hevosten kohdalla, olin odottavinani jotain tämän suuntaista. 

Noh, joko voin kertoa mitä olen mieltä tästä? 
Jos totta puhutaan, en osaa sanoa. Osasta paikoista olen todella pettynyt, ja toisista todellakin ällikällä lyöty, esimerkiksi Moorland, pidän todella sen uudesta ulkonäöstä. Ns "Aloittelijoiden ratsastusalue" on muuttunut täysin ja se näyttää nykyään kentältä, myöskin viereistä kenttää oli muokattu. Pidän tästä todellakin. Moorland muuttui myös avoimemmaksi talliksi sillä suurin osa muureista poistettiin sen ympäriltä, itse olen todella iloinen tästä muutoksesta, SSO saa minulta hatunnoston tästä, kiitos. 

Sitten siirrytään ehkä vähän heikompiin kohtiin... Suurimmaksi osaksi SSO oli "tyhjentänyt" ympäristöä ylimääräisistä puskista ja risuista... En voi sanoa pitäväni tästä päätöksestä, tosi moni paikka näyttää yhtäkkiä todella tyhjältä ja mitättömältä, toivon todella että noihin alueisiin tulee jonkinsortin muutosta tulevaisuudessa (puhun tässä nyt esimerkiksi Nilmer's Highlandin ja Vineyardin välisestä alueesta sekä Steven ja Myllyn välisestä alueista)

Sitten on tietenkin paikat jotka eivät oikein aiheuttaneet mielessäni mitään, pikemminkin "nojaa tää on ny tälläinen" -reaktion. Näihin kuuluu pääosin Vineyardin sekä Maneesin alue, en sano ettenkö pitäisi niistä, mutta tuntuu että alueelle ei oltu jaksettu vain tehdä mitään.

Huomasin myös Silvergladea kiertäessäni että paikka paikoin maastosta puuttui esimerkiksi ruohikkoa, tämä sai osan alueista näyttämään tosi karkealta, en tiedä miksi osa paikoista on jätetty niin, onko se vahingossa unohtunut kiireessä(?) vai onko sso jättänyt jotkut paikat tulevia muutoksia odotellen tyhjiksi? Jokatapauksessa näihin epäkohtiin en voi todellakaan sanoa mitään muutakuin että mitäs pirskattia?

Overall, pidän suunnasta mihin SSO on tyylin kanssa menemässä, nykyinen tyyli saa minut uskomaan ainakin yhteen asiaan, SSO saattaisi kehitellä varjografiikkoa muillekkin kuin pelihahmoille ja npc:eille? Simppelimmällä tyylisuuntauksella uskon että pelissä myöskin varjot pomppaisivat paljon enemmän ja terävämmin sekä se toisi lisää kolmiulotteisuutta sekä luonnetta peliin, joten toivon tämän todellakin tapahtuvan! Se mitä sitten varmaan suurin osa panikoi että "voi ei peli ei varmaan enää pyöri sitten koneellani", niin uskon että peli toimii samalla lailla kuin ennenkin kunhat et pidä varjoja päällä.. Nykyään löytyy todella vähän pelejä jotka pyörisivät heikoimmilla koneilla niin hyvin kuin SSO. 

KUITENKIN tämä on semmoinen asia mistä ei voi olla todellakaan varma, mutta aina saa toivoa. 

Nyt kun olen sanottavani sanonut ja arvosteluni arvostellut, voin todeta, että pidän SSO:n uudesta "kuosista". Virheitä ja korjauksia löytyy mutta toivon että ne korjataan lähiaikoina.

Annan tälle muutokselle arvosanan niiku vanhoihin aikoihin ;) ja se ompi

8 - 

Kiitos jos näit vaivan lukea tämän... toivottavasti en turhaan kirjoittanut tätä "arvostelua" 40 minuuttia :D 


( Päivitetty: 24.11.2018 19:03 )

 - Nina Southbell | Kommentit (1)Kommentoi


©2019 Fourth Gem - suntuubi.com