Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tervetuloa!

Olet saapunut Fourth Gem:iin, sivusto on pääosin tehty huvin vuoksi (koska itsensä ilmaisu on hauskaa), Fourth Gem on Star Stable peliin liittyvä sivusto, ja minut voi löytää kyseisestä pelistä nimellä Nina Southbell. Sivustolta löydät mm. hevoslistat, vieraskirjat sun muuta kivaa, ole hyvä seikkailusi täällä voi alkaa!

helpot kotisivut

Mikä on Star Stable?

Star Stable on hevosaiheinen online peli joka perustuu Starshine Legacy ja Star Stable PC peleihin. Lisätietoa pelistä löydät osoitteesta starstable.com

 

PÄIVITYKSET

2.4.2019 - Päivitykset sivustolla on jäänyt pois.. pahoitteluni :( Innostus tällä hetkellä SSO:hon on täysin olematon, joten tännekkään ei ole tullut minkäänlaista päivitystä. Tämän lisäksi oon joutunu takkuumaan lisää Photoshopin kanssa niin ulkoasuakaan ei jaksaisi alkaa säätämään millään Gimpillä. En siltikään pistä pillejä pussiin, mutta odottelen josko innostus peliin taas alkaisi pikkuhiljaa nousta.
12.2.2019 - Photoshoppi toiminnassa! Uutta keväistä ulkoasua on tulossa lähipäivinä... Ja jotain muutakin kivaa :)
6.2.2019 - pahoitteluni kuukauden "hiljaisuudesta", Photoshop ystäväiseni päätti vetää sopimuksensa irti eikä suostu enää avautumaan vaikka mitä tekisin :D ... joten öh... Päivitystä sivustoon tulossa kunhan photari alkaa olla taas meidän puolella.
10.1.2019 - Ensimmäinen sivustopäivitys vuodelle 2019, tämä tulee olemaan muutos hevoset sivulla. Hevoset tulevat tästä lähtien listaukseen nimellä, eikä kuvalinkillä.
Syy tälle on yksinkertaisesti se, että Nipalla on nyt yli 250 hevosta, joten sen niin suuri määrä kuvakoodeilla ei näyttäisi enää hyvältä, sekä nykyisellä koodilla sivustosta tulisi liian laginen.

30.12.2018 - Hevosissa suurpäivitys, lista saattaa muuttua päivän mittaan erittäin paljon, myöskin suurin osa hevosien kuvista on ilman linkitystä.

29.12.2018 - Olen palannut sivuston pariin :) Uusi blogipäivitys sen kunniaksi, kurkkailkaas sinne.

12.12.2018 - Hei mitä tapahtui?! Sivut muuttuivat???
KYLLÄ, laitoin instagramissa kyselyä kaipaisiko sivusto jouluisempaa ilmettä ja yli 80% vastasi myönteisesti... JOTEN. Toivottavasti pidätte sillä tässä on sivuston tämän vuoden jouluteema :).

10.12.2018 - Näin pitkästä aikaa päivitystä hevosiin, aktiivisuus pelin puolella on nyt ollut vähäistä joten mitään uutta ja erikoista ei ole tapahtunut.
24.11.2018 - Blogipostaus UUDESTA PÄIVITYKSESTÄ, käykääs ihmeessä lukaisemassa.
23.11.2018 - Hevoseni hakevat sukupuuta, voi täyttää hakemuksen ennakkoon täältä. Kyseinen hakemus tulee avoimeksi linkiksi myöhemmin mutta nyt toistaiseksi se on näkyvillä vain täällä.
6.11.2018 - 200 vierailijan kävijämäärä saavutettu, kiitos oikein paljon!
4.11.2018 - Hevosille pikkupäivitystä teksteihin, en aijo ennen ensi viikon päivitystä ottaa enempää kuvia hevosista, enkä myöskään meinaa uusia nykyisiä kuvia uusiin. Mielestäni uusi päivitys on sen verran suuri, että haluan uudemmatkin sivustolle tulevat kuvat olevan uudessa miljöössä.
1.11.2018 - EI SIVUSTOON LIITTYVÄÄ MUTTA, tein suomenkielisen SSO amino sivun, klikkaa tästä niin pääset tsekkaamaan uuden sivuston :) Amino on kätevä sosiaalisen median kanava johon voi lisäillä melkein mitä vain, joten todellakin suosittelen kokeilemaan.
29.10.2018 - Pahoitteluni myöhäisestä päivityksestä, Halloween event radat on nyt lisätty Ratojen XP listaan.
21.10.2018 - Hevosille alettu listaamaan Championship sijoituksia, suurin osa sijoituksista merkitsemättä sillä en kehtaa ilman todistusaineistoa merkitä niitä. Tämä kuitenkin tulee tästälähin päivittymään joka champin jälkeen hevoskohtaisesti.
18.10.2018 - Uusi blogipäivitys, lisätty hevosia sekä ratojen XP päivitetty.
17.10.2018 - Hevoset osiota päivitetty, noin 8 uutta hevosta lisätty sekä poistettu suurin osa turhista ikoneista.
16.10.2018 - Hevosten lisäilyä listaan, koitetaan myös osaan saada kuvia jo että voitais linkkailla lisää osioon.
4.10.2018 - Ohjekirjasta ratojen XP päivitetty.
29.9.2018 - Pieniä päivityksiä, uusi hahmo lisätty Pelihahmot sivulle.
27.9.2018 - Päivittely on hieman kuolleena ollut parisen viikkoa, pahoitteluni siitä. Olen vaivihkaa lisäillyt Ninan puuttuvia hevosia mutta siihen se on sitten jäänytkin, viikonloppuna koitan saada pientä lisäilyä sivustoon jälleen kerran, pahoitteluni!
9.9.2018 - Nykyisten näkyvillä olevien hevosten tietoja päivitelty sekä muutamia muita piilotettuja hevossivuja muokattu (jokainen sivu tulee näkyviin ajallaan).
8.9.2018 - Eileen tuli ostettua nipalle vähän lisää hevosia... Köhöööm joten lisää listattavaa.
4.9.2018 - Öinen editointi loi OHJEKIRJAN, kyseinen kirjanen sisältää tällä hetkellä championship aikataulut, hevosten perustiedot ja radoista kerättävät XP:t, käy ihmeessä katsomassa.
4.9.2018 - Pientä päivittelyä sieltä täältä, mm. kuvat lisätty pelihahmojen esittelysivulle. Myöskin hevosten kuvaaminen jatkuu. Nanan hevoset tulossa myös listatuksi, sijainti Nanan hevosille tulee olemaan erillisenä linkkinä 'Hevoset' sivulla.
3.9.2018 - Hevoset osiota on nyt tullut päiviteltyä ahkeraan tässä parin viimeisen päivän ajan (en ole vain siitä jaksanut jostain kumman syystä tähän kirjoitella). Nipalle 2 hevosta lisää joten hevosten nykyinen määrä on 224.
30.8.2018 - Blogi lisätty sivustolle, jee!
28.8.2018 - Sivuston editointi jatkuu, en lisännyt mitään kuvia, hevosten sivuidea saatu aluilleen mutta vielä on paljo muita asioita mitä sivustolle teen ennenkuin niihin edes kosken...
27.7.2018 - Sivusto luotu, layout vielä kaipaa pientä hiomista sieltä sun täältä. Hevoset on viimeinen asia mitä lähden tänne sivustolle lisäämään että valitettavasti niitä saatte odottaa... viimeisin laskemani määrä on 222 hevosta joten voitte kuvitella että kyseisten kaviojalkojen lisääminen vie enemmän kuin päivän tai kaksi.

 

Linkinvaihdot

✩ Ratsukartano ✩  Horde  ✩ Eveningstars ✩
 Star of Stable   ✩ SSO Sukuposti  ✩ The Last Flame ✩
   Star Riders   

 

 

Vinkkejä ja linkkejä

✩ Adblocker ✩ ✩ Kursoreita ✩ ✩ Image Hovering Effects ✩

 

 

Koodaus © Razeback / viimakoura.suntuubi.com

sivulistaus Ensemble

©2019 Fourth Gem - suntuubi.com